Nya avgifter 2019

På föreningsstämman 27/4 2019 togs beslut om en 20% hjöning av avgifterna.
Avgifterna för 2019 kommer att skickas ut till båtägarna inom kort.

Avtalet är undertecknad (2018-11-29)

Nyttjanderättsavtalet mellan Ingmarsö Samfällighetsförening (markägaren) och Ingmarsö Fiskhamnsförening är nu undertecknat av parterna.
Avtalet gäller fr.o.m. 2019-01-01 och avser en period på 25 år.

Båtbotten-tvätt till rabatterat pris

Vet du om att en av skärgårdens modernaste båtbotten-tvättar finns på Ingmarsö?
Erikssons Båtvarv på södra Ingmarsö erbjuder medlemmarna i Hamnföreningen 20% rabatt på bottentvätt. Ta chansen och gör detta i samband med båtuppdragningen!
Kontakta Per Eriksson på telefon 07-352 20 04 och boka tid.
Per kan även nås på epost batservice@swipnet.se.

Havstulpaner

Via denna länken kommer du till Skärgårdstiftelsen sida för Havstulpanvarningar. Stiftelsen har även en app för detta som gör att du kan vara beredd att underhålla ditt båtskrov under den mest intensiva & aktiva perioden för havstulpanerna.

Länken hittar du här och öppnas i ett nytt fönster.

Vattenprov

Under sommaren 2016 har föreningen lämnat in vattenprov från Hamnens brunn för analys.
Resultatet visar att vårt vatten är tjänligt både från kemisk samt mikroskopisk bedömning.

Det var en del år sedan vi gjorde analys på vårt vatten, och vi är glada över provernas positiva resultat.